Zimovanje u Delnicama

  • Objavljeno: 04/11/2019
  • Autor:

U tijeku su prijave za dvodnevni izlet u Sibinj te za zimovanje u Gorskom kotaru između Božića i Nove godine.

Idemo li? Vrijeme je za donošenje odluka, čvrstih i utemeljenih, nakon koji više nema kolebanja i odustajanja. Molim vas da kod kuće predstojećih dana dogovorite te izvijestite predvodnike i voditelje u komunikacijskim grupama hoće li vaše dijete, odnosno član naše udruge, sudjelovati na predstojećim aktivnostima:

Dvodnevni izlet u Sibinj (Slavonija) 16. i 17. studenog. Izlet predviđa druženje s tamošnjim izviđačima, izlet u prirodu i noćenje u školi u Sibinju. Na povratku ćemo obići i razgledati Slavonski Brod. Prijave su do 08.11.2019.

Spavat ćemo na sklopivim krevetima u osnovnoj školi. Treba ponijeti vreću za spavanje ili deku te sendviče i napitke za put (ovisno o potrebi pojedinca). S obzirom na promjenjivo vrijeme dobro je imati i kišnu kabanicu, čvrstu nepromočivu obuću i obući se slojevito, kako bi odjeću mogli prilagoditi vremenu (skinuti se ili dodatno obući). Treba ponijeti samo nužno, odnosno onoliko koliko dijete može samo nositi. Ne zaboravite pribor za osobnu higijenu!

Više detalja objavit ćemo u tjednu prije puta.

Zimovanje u Delnicama (Gorski kotar) od 26.-30.12.2019. Zbog ograničenog kapaciteta doma i obveze rezervacije objekta, molim vas za što skoriji iskaz interesa. Cijena će biti oko 1000 kn (između 900-1200 kn) ovisno o broju prijavljenih i prosječnom uzrastu sudionika, o čemu ovisi iznos boravišne pristojbe. Iskaz interesa primamo do 08.11.2019., a prijave uz uplatu prve rate do 01.12.2019. Više detalja o ovom izletu objavit ćemo nakon iskaza interesa kada ćemo znati napraviti procjenu troškova.

U predstojećem razdoblju, do kraja godine, pred nama su još tri aktivnosti: Sudjelovanje jedne grupe izviđača na Festivalu izviđačkih pjesama u Osijeku (FIPO) 30.11. i 01.12.2019.; izlet povodom Svetog Nikole 07.12.2019. te donošnje Betlehemskog svjetla u Veliku Goricu, uz paljenje Adventske svijeće ispred Muzeja Turopolja 15.12. te raznošenje Betlehemskog svjetla po župama do 24.12.2019.

Kalendar aktivnosti je sada poznat. Stavite ga u svoje rasporede i ovih datuma nastojte ne planirati obiteljske aktivnosti.