Zimovanje u petrinjskom kraju

  • Objavljeno: 12/12/2018
  • Autor:

Zimovanje organiziramo tijekom zimskih školskih praznika. Cijena je 250,00 kn po sudioniku.

Na susretu roditelja i skautskih voditelja udruge još u listopadu smo iskazali namjeru organizacije zimovanja za članove Turopoljske udruge skauta tijekom predstojećih zimskih školskih praznika. Tada još nismo bili sigurni hoćemo li ga organizirati u razdoblju između Božića i Nove godine ili u prvim danima 2019. godine.

U međuvremenu financijsku potporu Zaklade za djecu Hrvatske dobio je Savez izviđača Hrvatske s projektom “Osnažimo ih”, a kojem je cilj osnažiti rad udruga izviđača/skauta u Petrinji i Sisku te potaknuti interes za skautizam u Lekeniku. Partner u provedbi ovog projekta je Turopoljska udruga skauta “Tur”, čime se nametnula i obveza da članovi TUS “Tur” sudjeluju u provedbi planiranog zajedničkog zimovanja na području Sisačko-moslavačke županije.

Ovakvo povezivanje omogućit će nam racionalizaciju troškova i lakšu provedbu aktivnosti, no kako je velik interes za zimovanje, a osobito Turovaca, provest ćemo ga u dvije smjene: 0d 03.-07.01.2019. polatarci (2.-5. razred) te od 07.-11.01.2019. izviđači (5. razredi i stariji). Upravo zahvaljujući projektnim sredstvima uspjeli smo postići i nižu cijenu participacije za same sudionike, koja će za pet dana iznositi svega 250,00 kn. Ovom participacijom pokrivamo troškove prijevoza, najma objekata, grijanja objekata, naknade za kuharicu i prehrane sudionika (pet obroka dnevno).

Sudionici će biti smješteni u kršćanskom kampu Riječ života u Bijelniku, pokraj Petrinje.

Prijave uz uplatu participacije u punom iznosu od 250,00 kn po sudioniku zaprimat ćemo najkasnije do 20.12.2018. godine. Naknadne prijave neće biti moguće. 

Prijava je formalna, konačna i obvezujuća, jer po okončanju roka za prijave krećemo u nabavu hrane, opreme te uplaćujemo jamčevinu za najam objekata, stoga povrat uplačenog novca neće biti moguć.

Uz uplatu punog iznosa, do 20.12.2018. potrebno je predsjedniku udruge (osobno ili poštom na adresu Cvjetno naselje 14, Velika Gorica, za Alen Konjevića) dostaviti prijavnicu, koju možete preuzeti u prostorima udruge ili ovdje: (USKORO!)

Uplatnicu ispunjavate na isti način kao i za mjesečnu ratu članarine, uz svrhu uplate: Zimovanje 2019. te iznos 250,00 kn.

Vaše neobvezujuće predprijave/iskaz interesa zaprimali smo do 05.12.2018. e-mailom na adresu alen.konjevic.vg@gmail.com, SMS-om na broj 091/2530-039 (Alen Konjević), na privatni WhatsApp račun predsjednika (Alen), u WhatsApp grupama koje koristite za komunikaciju s programskim voditeljima/predvodnicima udruge ili na facebooku u inbox profila Alen Konjević.

Ovu ćemo objavu povremeno dopunjavati novim i dodatnim informacijama, stoga neka ovo ne bude njeno posljednje čitanje.

Fotografije su s prošlogodišnjeg zimovanja u Tuku mrkopaljskom.