STALNI TERMINI SUSRETA poletaraca i izviđača

  • Objavljeno: 10/09/2017
  • Autor:

U ovoj obavijesti ažurirat ćemo novosti o predstojećim susretima pripravnih i registriranih članova udruge.S početkom nove školske godine s radom su započele četiri nove grupe (jata poletaraca), a s radom nastavljaju i izviđači podijeljeni u nove grupe. Dok se ne “ustabile” rasporedi u školi i ne uhodaju redoviti termini susreta, ovdje ćemo najavljivati predstojeće susrete, čim doznamo što su predvodnici dogovorili s članovima.

Pozivamo vas da prije susreta redovito provjerite je li sve “kao što je dogovoreno”, podsjetite se ili doznate kada je dogovoren idući susret pojedinog jata ili grupe (patrole) i da barem jednom tjedno pročitate li ima li novosti u ovoj objavi.

Nova jata – redoviti susreti:

Susreti novih članova (poletaraca), učenika 2. razreda u OŠ Jurja Habdelića, nadalje će se održavati u stalnom terminu od 19:30-20:30 sati u odredskoj prostoriji, u Kurilovečkoj ulici 48 (Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, dvorišni objekt, desna vrata). Jato predvodnice Leticie Sedlaček susrete ima utorkom od 19:30, a jato predvodnice Magdalene Tešija u istom terminu srijedom.

Jata poletaraca koje vode predvodnica Elizabeta (Beta) Kardum i predvodnica Dora Konjević (učenici drugih razreda u OŠ Eugena Kumičića) nadalje će susrete održavati u prostorima udruge (Kurilovečka ulica 48, Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, dvorišni objekt, desna vrata) subotom u vremenu od 9:00 do 10:00 sati, osim onih subota kada smo na izletu.

Zbog vlastitih školskih obveza obje predvodnice više ne mogu organizirati susrete s djecom u pristojno vrijeme tijekom tjedna, tako da je najbolje da susrete nastave održavati subotom u prijepodnevnim satima u odredskoj prostoriji, a kako smo već ranije najavili.

Dosadašnje patrole – redoviti susreti:

Jato predvodnice Magdalene Buntak (koje čine učenici 3. i 4. razreda OŠ Jurja Hadelića) susrete i dalje ima ponedjeljkom od 19:30 sati u odredskoj prostoriji.

Jato predvodnika Alena Bećar u kome su poletarci (4. razred) također nastavlja sa susretima u starom terminu, petkom od 19 sati u odredskoj prostoriji.

Predvodnica Melani Dolački okuplja poletarce (3. razred) iz OŠ Eugena Kumičića, a sa susretima jata nastavlja u istom terminu kao i do sada, subotom od 11 sati u odredskoj prostoriji.

Za jato u Dubrancu još nemamo povratnu informaciju predvodnice.

Članovi patrole u Šćitarjevu susrete i dalje održavaju srijedom od 19-20 sati u OŠ Šćitarjevo.

OD SADA ĆE IZVIĐAČI U VELIKOJ GORICI (A, B, C I D grupa: članovi u dobi od 11-16 godina) IMATI DVA REDOVITA SUSRETA TJEDNO: programski u tjednu (četvrtkom i petkom od 20 sati) te vježbovni vikendom (u pravilu subotom od 10-12 sati) u odredskim prostorima. U četvrtak trebaju doći članovi grupa A i B, a u petak grupa C i D. Ako netko od članova ne može doći u terminu svoje grupe, slobodno može doći “onaj drugi dan”.