STALNI TERMINI SUSRETA poletaraca i izviđača

  • Objavljeno: 10/09/2017
  • Autor:

U ovoj obavijesti ažurirat ćemo informacije o predstojećim susretima pripravnih i registriranih članova udruge.S početkom školske godine 2017./2018. s radom su započele četiri nove grupe (jata poletaraca), a s radom nastavljaju i izviđači podijeljeni u nove grupe. Susreti se održavaju u prostorima udruge (Kurilovečka ulica 48, Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, dvorišni objekt, desna vrata).

Termini redovitih susreta jata i patrola su sljedeći:

Jato predvodnice Magdalene Buntak (koje čine učenici 3. i 4. razreda OŠ Jurja Hadelića) susrete i dalje ima ponedjeljkom od 19:30 sati u odredskoj prostoriji.

Jato predvodnice Leticie Sedlaček (učenici 2. razreda OŠ Jurja Habdelića) susrete ima utorkom od 19:30-20:30, a jato predvodnice Magdalene Tešija (učenici 2. razreda OŠ Jurja Habdelića) u istom terminu srijedom.

Jato predvodnika Alena Bećar u kome su poletarci (4. razred) također nastavlja sa susretima u starom terminu, petkom od 19 sati u odredskoj prostoriji.

Jata poletaraca koje vode predvodnica Elizabeta (Beta) Kardum i predvodnica Dora Konjević (učenici drugih razreda u OŠ Eugena Kumičića) okupljaju se subotom u vremenu od 9:00-10:00 sati, osim subota kada smo na izletu.

Predvodnica Melani Dolački okuplja poletarce (3. razred) iz OŠ Eugena Kumičića, a sa susretima jata nastavlja u istom terminu kao i do sada, subotom od 11 sati u odredskoj prostoriji.

Članovi patrole u Šćitarjevu susrete i dalje održavaju srijedom od 19-20 sati u OŠ Šćitarjevo.

Od jeseni 2017. godine izviđači u Velikoj Gorici (A, B, C I D grupa: članovi u dobi od 11-16 godina) imaju dva redovita susreta svaki tjedan: programski u tjednu (četvrtkom i petkom od 20 sati) te vježbovni vikendom (u pravilu subotom od 10-12 sati) u odredskim prostorima. U četvrtak trebaju doći članovi grupa A i B, a u petak grupa C i D. Ako netko od članova ne može doći u terminu svoje grupe, slobodno može doći “onaj drugi dan”.