Pozivamo vas na susret roditelja i skautskih voditelja

  • Objavljeno: 09/09/2018
  • Autor:

S novom školskom godinom i ljetnim aktivnostima iza leđa krećemo u novi programski ciklus.

Kako bismo vas izvijestili o predstojećim aktivnostima, a to su igre poletarac u Samoboru, naš memorijal “Nitko da ne dođe do prijatelj drag”, akcija pošumljavanja opožarenih dijelova Dalmacije “Boranka”, izlet na Krk, aktivnosti povodom Svetog Nikole i donošenje Betlehemskog svjetla u naš grad; kako bismo vas pozvali da nam pomognete u provedbi Memorijala te da zajedno krenemo u akciju pošumljavanja; kako bismo vam podijelili uplatnice za članarinu te kako biste uzeli stvari koje su vaša djeca ostavila na logorovanju i zimovanju …

POZIVAMO VAS NA SUSRET RODITELJ I SKAUTSKIH VODITELJA

koji ćemo prirediti u odredskoj prostoriji, u Kurilovečkoj ulici 48,

u dvorištu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica

prema sljedećem rasporedu:

17.09.2018. (ponedjeljak) s početkom u 19:30 sati ZA RODITELJE POLETARACA (učenika djece od 2. do 4. razreda OŠ)

18.09.2018. (utorak) s početkom u 19:30 sati ZA RODITELJE IZVIĐAČA (to znači i maloljetnih programskih voditelja te članova srednjoškolaca) i STARIJIH POLETARACA (učenika djece od 5. do 8. razreda OŠ).

Molim vas da se barem jedan od roditelja odazove ovom pozivu na susret, jer time ćemo iskazati uzajamno poštovanje i obostranu odgovornost za dobrobit vaše djece.

Roditelji izviđača na posljednjem su roditeljskom susretu, uoči odlaska u Makedoniju, iskazali želju i očekivanje da otvoreno i iskreno progovorimo i o problemima s kojima se suočavaju vaša djeca, vaše obitelji i mi kao udruga.

NOVA INFORMACIJA: S obzirom da je u jednoj od župa roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika župnik sazvao također u ponedjeljak u 19:30 sati. Roditelje koji zbog toga neće moći doći na roditeljski u ponedjeljak, pozivam da dođu na roditeljski susret u odredsku prostoriju u srijedu 19.09.2018. u 19:30 sati, kada ćemo organizirati dodatni termin susreta.

S VESELJEM VAS OČEKUJEM!