Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Dvodnevni susret izviđača uz upoznavanje grada Rijeke, prigodne radionice, igre i natjecanja te Državna izviđačka olimpijada. Cijena je 260,00 kn (110,00 kn iz mjesečnog članskog priloga te 150,00 kn dodatnog članskog priloga za Zborovanje). Predviđeno je sudjelovanje oko 60 članova i voditelja.

an izviđača: ZBOROVANJE IZVIĐAČA U RIJECI (sve programske kategorije članova), obilježavanje dana izviđača u Hrvatskoj. Dvodnevni susret izviđača uz upoznavanje grada Rijeke, prigodne radionice, igre i natjecanja te Državna izviđačka olimpijada. Cijena je 260,00 kn (110,00 kn iz mjesečnog članskog priloga te 150,00 kn dodatnog članskog priloga za Zborovanje). Predviđeno je sudjelovanje oko 60 članova i voditelja.

Za sudjelovanje je nužna pravovremena prijava sudionika, kako bi ih udruga mogla pravovremeno prijaviti organizatorima i osigurati prijevoz za sve prijavljene, a nužna je i uplata redovitog mjesečnog članskog priloga (u iznosu 110,00 kn za jedno dijete iz obitelji, odnosno 200,00 kn za dvoje) te dodatnog članskog priloga za Zborovanje u iznosu 150,00 kn po sudioniku (koji obvezno treba biti uplaćen do 31.03.2020.).

Doplata je nužna iz razloga što prilog organizatoru iznosi 140,00 po osobi, uz što treba osigurati još i sredstva za zakup autobusa na dva dana.

Uplatnice za dodatni prilog za Zborovanje već su isprintane i čekaju vas u odredskoj prostoriji. Među uplatnicama koje smo već podijelili nekim od članova potkralo ih se nekoliko s pogrešnim, različito iskazanim iznosima. Ukoliko ste dobili uplatnicu s krivim iznosom (300 umjesto 150 kn i obrnuto ili uplatnicu na kojoj je iskazan i iznos od 150 i iznos od 300 kn) molim vas da ih zanemarite i u prostoriji zatražite novu uplatnicu.

Uz najavu sudjelovanja djeteta na ponuđenim aktivnostima (porukom u WhatsApp ili Viber grupu programske skupine) molim vas da sudjelovanje prijavite i ispunjavanjem internetske aplikacije na odredskom portalu (naslovnica: prijava člana za aktivnost – izbor aktivnosti).